Хлібний квас - Image

Хлібний квас

Number of servings: 25Cooking time: 3 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Звичайно ж, коли наступає літо і спека досягає свого апогею, найбільше ми бажаємо в цей час насолодитись приємним, прохолодним, свіженьким напоєм. Немає сумнівів у тому, що кожен хоче урізноманітнити звичайний раціон з соку, води та чаю чимось більш колоритним. Тому наш рецепт допоможе вам зробити це, адже квас найкраще відповідає зазначеним критеріям. Приготування такого напою займе у вас мінімум часу і ви отримаєте необхідний для вас результат. Зрозуміло, що використання чорного хліба, як основного компонента надасть квасу легкості та поживної цінності. Вже після першого ковтка, ви отримаєте заряд позитивних емоцій, оздоровлення всього організму та можливість пережити спеку з легкістю.

Ingredients

Хліб

500 г.

Цукор

300 г.

Дріжджі сухі

3,5 г.

Вода

5 л.

Preparation steps

01

Порізати хліб і засмажити в духовці до золотистого кольору, висипати все у ємність.

02

Залити сухарики трьома літрами окропу, закрити кришкою та залишити поки не остигне.

03

Процідити суміш. Рідину поки залишити, а сухарі залити двома літрами окропу та залишити на годину.

04

Знову зцідити сухарі, всю рідину злити в одну ємність, додати цукор, дріжджі, перемішати та залишити при кімнатній температурі на 8 годин.

05

Квас готовий. Розлити його по пляшкам та зберігати в прохолодному місці.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Chocolate Prune

Chocolate Prune

9

30 min

Хлібний квас – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua