Рибний паштет - Image

Рибний паштет

Number of servings: 12Cooking time: 45 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Історія паштету цікава і йде далеко в минуле. Цікаво, що в 18 столітті в Москві та Петербурзі стали з'являтися перші «паштетні», які спеціалізувалися виключно на виготовленні всіляких паштетів. Уявляєте, яку важливість тоді надавали паштету, що на честь нього відкривали спеціалізовані заклади. І дійсно тоді ця страва вважалася дуже вишуканою. Але з часом паштет чомусь втратив свою популярність. Переконатися в тому, яким може бути смачним і чудовим паштет дуже просто - приготуйте його своїми руками і ви відразу відчуєте різницю між купівельним паштетом і домашнім. А ми вам у цьому допоможемо і докладно розповімо, як приготувати рибний паштет.

Ingredients

Філе форелі

400 г.

Філе копченого лосося

200 г.

Цибуля

2 шт.

Вершки

1 ст. л.

Масло вершкове

70 г.

Олія оливкова

1 ст. л.

Оцет білий винний

1 ст. л.

Сіль

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Preparation steps

01

Духовку розігріти до 200°C. Деко застелити фольгою, змастити оливковою олією.

02

Форель змастити оливковою олією, натерти сіллю і перцем. Запікати в духовці 10 хвилин. Остудити. Видалити кісточки і шкіру. Розім'яти виделкою в однорідну масу.

03

Цибулю дрібно порізати, викласти в сито, обдати окропом, дати стекти. З'єднати 1 ст. л. оцту і 1 ст. л. вершків. Перемішати, залишити на 10 хвилин.

04

Масло вершкове розм'якшити. Лосось збити блендером до однорідної маси. Змішати з цибулею, маслом і фореллю. Перемішати. Залишити в холодильнику на 4 години.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Рибний паштет – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua