
Літній суп
Зазвичай літній супчик можна приготувати за лічені хвилини, і наш не є виключенням. Коли влітку так важко готувати і спека дошкуляє, та і їсти не дуже хочеться, все одно організм прагне поживних речовин для підтримання життєвих сил. Тому така страва зможе задовольнити вас сповна своєю поживність та здатністю наситити ваш організм. Поєднання свіженького, зеленого горошка та нарізаного невеликими скибочками огірка вдало доповнює смак духмяних яєць. А використання соусовго соусу, який прийшов до нас із Сходу ще більше урізнобарвить нашу страву та надасть їй певного незвичайного, колоритного смаку. Тому, якщо ви бажаєте отримати максимум задоволення від споживання та здивувати своїх близьких такою вишуканою стравою – цей літній подарунок для вас!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Eko Mushroom Soup
800 мл
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
4 шт.
Cucumber
1 шт.
Milupa Green peas Puree 125g
6 ст. л.
Chong Soy Sauce 1l
2 ст. л.
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
У киплячий бульйон додати зелений горошок (4 ст. л.), соєвий соус, нарізаний невеликими скибочками огірок. Варити на середньому вогні не більше 10 хвилин.
02
В окремому посуді збити яйця. Помішуючи бульйон ложкою, обережно влити в нього яєчну суміш. Слідкувати за тим, щоб яйця не згорнулися в одну велику грудку.
03
Перед подаванням на стіл в кожну тарілку покласти по 3-4 скибочки огірка і половину столової ложки зеленого горошку. Подавати в гарячому вигляді, зверху присипати зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores