Шурпа по-татарськи - Image

Шурпа по-татарськи

Number of servings: 8Cooking time: 2 h 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Хочете внести різноманітність у раціон перших страв? Приготуйте шурпу по-татарськи. Шурпа - це традиційна перша гаряча страва азіатської східної кухні. Використання як м'ясного інгредієнта баранини робить страву вельми ситною і наваристою. Зверніть увагу: в цьому рецепті в процесі приготування жоден інгредієнт попередньо не обсмажується на відміну від рецепту, де інгредієнти перед варінням обсмажують. У Вас є можливість спробувати приготувати обидва варіанти. Дуже важливо дотримуватися зазначеного співвідношення кількості м'яса і води. Води не повинно бути багато. Це дуже важливо. Овочі ріжте досить великими шматками. При приготуванні цієї страви можна використовувати спеції для плову.

Ingredients for the recipe

Lamb Rib
159.00

Lamb Rib

per 1 kg

Ingredients

Lamb Rib

700 г.

Onion

4 шт.

Carrots

2 шт.

Pink Tomato in Packing

2 шт.

Packed Potatoes

3 шт.

Red Pepper

2 шт.

Akvulya Still Water 2l

3 л.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Fresh Greens Mix 100g

за смаком

Preparation steps

01

Добре промити баранину і нарізати на шматки.

02

Баранину залити 2 літрами води і довести до кипіння, варити 5 хвилин, знімаючи піну. Злити воду, м'ясо промити. Залити 3 літрами води і знову кип'ятити.

03

Варити бульйон 2 години знімаючи піну, а в цей час підготувати овочі. Картоплю порізати на четвертини і покласти в миску з водою.

04

Моркву порізати крупно, цибулю - півкільцями.

05

Помідори і перець нарізати соломкою.

06

Коли м'ясо готове, додати цибулю, картоплю, моркву. Варити 20 хвилин. Потім додати сіль, перець, помідори. Варити ще 15 хвилин.

07

Дати страві настоятися 15 хвилин і подавати до столу гарячим, прикрасивши зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Смажені пельмені по-узбецьки

Смажені пельмені по-узбецьки

4

40 min