
Шоколадний манник
Застосування манної крупи не дуже різноманітне. Ми підкажемо. де її вдало використати. Є відмінний рецепт випічки з манки. Назва така ж проста, як і цей пиріг - так, це шоколадний манник. Він швидко замінить обридлу манну кашу. Як вам таке перевтілення? Ви з великим задоволенням візьмите у свою домашню кухню легку і ніжну випічку. Пропонуємо ближче познайомитися із класичним шоколадним манником прямо зараз. Якщо захочеться красиво підкоригувати пиріг, рекомендуємо додати в тісто горішки, цукати, або фрукти. Ваша ексклюзивна страва неодмінно вийде, якщо будете дотримуватись нашого рецепту.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Auchan Medium Grain Semolina
1 ст.
Auchan Vanilla Sugar 8g
щіпка
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
3/4 ст.
Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g
4 ст. л.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
100 мл.
7 Flour 1kg
1 ст.
Dobryk Baking Powder
1 ч. л.
Borges Apple Vinegar 250ml
1 ст. л.
Aro Powdered Sugar 250g
за смаком
Akvulya Still Water 2l
1 ст.
Preparation steps
01
У миску насипати манну крупу, ванільний і коричневий цукор. Змішати інгредієнти і залити водою. Залишити на 2 години набухати.
02
Додати соняшникову олію в манну крупу, перемішати. Після, просіяти через сито какао прямо на суміш. Вимісити вінчиком. В окремій посудині з'єднати борошно з содою (піде і розпушувач) і також просіяти в миску з манкою.
03
Налити яблучний оцет. Ретельно вимісити тісто на манник.
04
Розігріти духовку до 180ºС. Викласти тісто в роз'ємну форму. Випікати 40 хвилин. Готовий шоколадний манник посипати цукровою пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores