
Рибно-пшоняні тефтельки у томатному соусі
Не усі люблять довго возитися біля плити, але якщо страва смачна, то це того варте. Пропонуємо вам приготувати рибно-пшоняні тефтельки у томатному соусі. Рибу можете використати на ваш розсуд: сайда, тріска, хек або мінтай - обирати вам. Страву дуже легко приготувати і застосовувати особливі кулінарні прийоми вам вже точно не доведеться. Ну а, для того, щоб цей рецепт став вашим фірмовим потрібно буде включити усю свою фантазію і втілити в кулінарний шедевр. Подавати тефтельки краще в соусі, так вони виходять соковитими і апетитнішими. Легкість і вишуканість рибних тефтельок в соусі не передати, потрібно лише скуштувати. На гарнір підійдуть картопляне пюре, або відварений рис. Даруйте радість близьким щодня. Смачного!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Baked Fish Fillet under Cheese
500 г.
Millet
70 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Homemade Butter
30 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
2 ст.
Dill 70g
пучок
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Onion
1 шт.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
300 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
за смаком
Preparation steps
01
Філе риби (хека) промити, обсушити і нарізати на невеликі шматочки. Зробити рибний фарш, пропустивши через м'ясорубку, і помістити в глибоку посудину.
02
Перейти до приготування пшона. Промиту крупу висипати в киплячу воду і варити на повільному вогні. Через 20 хв. від початку варіння, налити в каструльку молоко. Потім покласти сіль, вершкове масло і помішуючи варити ще 15 хв.
03
Дрібно нарізати кріп, а потім цибулю (замість кропу підійде і петрушка). Додати у фарш зварене пшоно, кріп, сюди ж вбити яйце, посолити, поперчити і все ретельно перемішати.
04
З фаршу сформувати кульки (тюфтельки) і поставити в холодильник. Тим часом, розігріти сковороду і на рослинній олії обсмажити цибулю.
05
В обсмажену цибулю додати томатну пасту, цукор і сіль за смаком, а також кип'яченої води 1/2 склянки. Довести все до кипіння на середньому вогні.
06
Охолоджені тефтельки дістати з холодильника і помістити у соус. Тушкувати 10 хвилин. Перевернути на інший бік і дати тушкуватися ще стільки ж за часом. Подавати готові тефтельки слід, в отриманому раніше соусі.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores