Паста з гарбузом - Image

Паста з гарбузом

Number of servings: 6Cooking time: 2 h 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ingredients for the recipe

Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
1866.90

Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%

per 1 kg

Ingredients

Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%

150 г

Pantanella Filini Pasta 500g

500 г

Homemade Butter

50 г

Onion

80 г

Celery Stalk

80 г

Hokkaido Pumpkin

1 кг

Food Studio Chicken Broth 500ml

450 мл

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Eco Ground Nutmeg

за смаком

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

50 мл

Preparation steps

01

Цибулю очистити, дрібно нарізати. Селеру помити, нарізати кубиками. Розтопити у великій каструлі вершкове масло на середньому вогні, додати цибулю і селеру і пасерувати кілька хвилин.

02

Гарбуз помити, очистити від шкірки і насіння. Гарбуз дрібно нарізати кубиками. Додати в каструлю гарбуз і пасерувати 2-3 хвилини.

03

Влити в каструлю курячий бульйон і довести до кипіння. Зменшити вогонь, накрити каструлю кришкою і продовжувати готувати на середньому вогні 20 хвилин. Трохи пізніше додати сіль і перець, перемішати і зняти з вогню.

04

Перелити гарбузову суміш у блендер і подрібнити. Гарбузове пюре перелити назад в каструлю. Додати в пюре вершки і варити на повільному вогні до загусання.

05

Під час приготування соусу відварити в підсоленій воді макарони. Пармезан натерти на тертці. Подавати макарони гарячими з соусом, а зверху посипати пармезаном.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

4

30 min