Мандаринове варення - Image

Мандаринове варення

Number of servings: 5Cooking time: 2 hDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Дуже актуально зараз робити варення з усіляких цитрусових. Ми сьогодні з вами навчимося варити варення з мандарин. Взагалі в наших широтах варити варення з мандарин до недавна було не прийнято. Традиції, радянський менталітет і все таке не робили популярним варення з мандарин. Спробуйте скажіть кому років 20 тому, коли мандарини були великим дефіцитом, що ви хочете приготувати варення з мандаринів. Реакція оточуючих була б непередбачувана. Але ми живемо в 21 столітті. І ми рекомендуємо вам приготувати це варення. Воно дуже смачне й ароматне, не розтікається, з нього можна робити всілякі начинки для ваших тортів чи пирогів. Його можна подавати, як десерт до кави або до морозива.

Ingredients

Akvulya Still Water 2l

400 г.

Lorado Tangerines in Syrup 850ml

6 шт.

Vash Tsukor Sugar 10kg

1 кг.

Preparation steps

01

Мандарини промити, зробити по 2 надрізи на шкірці і укласти у велику каструлю. Залити плоди водою, варити 5 хвилин. Воду злити і остудити цитруси при кімнатній температурі.

02

Налити воду в каструлю, довести до кипіння і додати цукор. У сироп занурити мандарини.

03

Мандаринове варення варити, поки сироп не стане яскраво-оранжевим. Після цього зняти варення з вогню і дати йому настоятися 5 годин. Далі знову довести мандаринове варення до кипіння і проварити 10 хвилин. Таку процедуру повторити 5 разів.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Мандаринове варення – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua