Оселедець по-корейськи - Image

Оселедець по-корейськи

Number of servings: 8Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Оселедець - це настільки унікальний продукт, що його часто люблять готувати в різних країнах світу. І при цьому кожен народ готує його по-своєму. І якщо ми звикли до звичайного солонуватого оселедця, то, наприклад, африканці смажать її на сковороді. Так, запах не з кращих, але на смак і колір товариша немає. Що стосується оселедця по-корейськи, то тут рецепт дещо наближений до звичного для нас. Тільки, як і в багатьох стравах цієї країни, для оселедця потрібно буде підготувати багато різних ароматних трав. Але зате який запашний буде вона після того, як промаринується. Подавати його можна навіть із звичайнісіньким гарніром. Наприклад, із картоплею-пюре.

Ingredients

Оселедець

1 кг.

Цибуля ріпчаста

5 шт.

Оцет

80 мл.

Олія соняшникова

100 мл.

Перець духмяний

1 ч. л.

Перець червоний мелений

2 ч. л.

Сіль

1 ст. л.

Томатна паста

1 ст. л.

Preparation steps

01

Для приготування маринаду змішати олію з томатною пастою і довести до кипіння. Потім додати оцет. Ретельно перемішати і залишити остигати.

02

Цибулю почистити і нарізати великими кільцями.

03

У остиглий маринад додати спеції.

04

Із оселедця прибрати всі кістки, обрізати зябра, залишити тільки філе. Шкірку не видаляти. Філе оселедця нарізати на невеликі шматочки.

05

Викласти цибулю і оселедець в маринад. Гарненько перемішати, накрити кришкою і поставити на 2-3 години в холодильник.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Оселедець по-корейськи – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua