
Домашня варена ковбаса
Існують рецепти домашньої ковбаси, яку роблять старим добрим дідівським способом із свіжини. Безсумнівно, це дуже смачна ковбаса, але її зазвичай роблять зі свинини. Ми ж пропонуємо вам рецепт вареної ковбаси з курки. Таке м'ясо підходить для тих, хто віддає перевагу більш дієтичним продуктам. Зауважте, що така ковбаса не поступається за смаком тій, яку роблять зі свинини. До того ж готувати її набагато швидше, а зберігати можна в холодильнику досить довго. При цьому така ковбаса і не зрівняється з магазинною, тому що вона зроблена дійсно повністю із м'яса. Подавати її можна до будь-якого гарніру або просто так, нарізавши на тарілку.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
500 г.
Selianski Ultrapasteriuzed Cream 20% 500g
200 мл.
Naisik Apple-Beet Juice 1l
30 мл.
Garlic
1 зуб.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Куряче філе перебити блендером в фарш, по черзі додати 2 яєчних білки і збити. Влити вершки, додати часник, чорний перець, сіль і в кінці - буряковий сік. Добре збити.
02
Викласти фарш у фольгу і загорнути. Закріпити з двох боків кінці фольги і обрізати зайву фольгу. В декількох місцях перетягнути ковбасу ниткою.
03
Перекласти ковбасу в два звичайні пакети, зав'язати і відварити в киплячій воді протягом 20-30 хвилин. Після ковбасу добре охолодити, не знімаючи фольги, потім нарізати і можна подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores