Борщ із вимоченого буряка - Image

Борщ із вимоченого буряка

Number of servings: 4Cooking time: 3 h 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

У народі кажуть, що кожна господиня по-своєму варить борщ. Дійсно, рецептів цієї страви існує дуже багато. Основа борщу - це м'ясний бульйон. Або овочевий, якщо борщ вегетаріанський. Для тих, хто не любить червоний борщ необхідно вимочувати натертий буряк, такий буряк втрачає колір при подальшому варінні. Особливість борщу з вимоченого буряку не в тому, що він забарвлюється в якийсь колір, а в тому, що з буряка йде його землянистий присмак. Щоб убити земляний запах, буряк можна варити окремо, потім пошинкувати і вкинути в борщ в кінці. Борщ виходить супер!

Ingredients for the recipe

Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
205.08

Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat

per 1 kg

Ingredients

Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat

150 г.

Homemade Butter

5 г.

KhMZ Sour Cream 20%

30 г.

Beetroot

100 г.

White Cabbage

150 г.

Packed Onion from 3kg

15 г.

Celery Root

10 г.

Parsley Root

20 г.

Parsley 70g

5 г.

Chumak Tomato Paste 25% 300g

10 г.

Akvulya Still Water 2l

400 мл.

Runa Vinegar 9% 0.75l

1 ст. л.

Preparation steps

01

Відварити м'ясний бульйон. Буряк промити під водою, очистити від шкірки, тонко нашаткувати. Викласти нарізаний буряк в миску, залити 1-2 л. води, додати оцет, настоювати протягом 2 годин, при цьому воду необхідно змінити 2 рази.

02

Цибулю, петрушку і селеру очистити, нашаткувати, обсмажити все на сковороді в олії, додати томатну пасту. Додати в сковороду буряк, влити 100 мл. бульйону, тушкувати під кришкою протягом 20 хвилин.

03

Бульйон необхідно процідити, повторно поставити на вогонь, всипати в нього нашатковану капусту, і буряк зі сковороди. Варити борщ до повної готовності. Подавати зі сметаною і січеною зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min