
Млинці з оселедцем
Млинці з оселедцем - це досить оригінальна закуска, ідеальний варіант як для великого святкового столу, так і для спонтанного застілля. Комусь може здатися, що такі інгредієнти, як млинці з оселедцем, не поєднуються взагалі ніяк. Приготувавши це блюдо за даним рецептом, ви будете приємно здивовані дивовижним, неповторним і гармонійним смаком цих 2-х складових. Ви отримаєте відмінне блюдо, яке обов'язково вразить ваших гостей, адже, напевно млинці з оселедцем їм не часто вдається покуштувати. Ця страва, так само як і млинчики, нафаршировані іншими начинками, стане гарною закускою до міцних напоїв.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Banga in oil smoked herring 170g
1 шт.
Packed Onion from 3kg
3 шт.
Chicken Egg C0 1pc
7 шт.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
за смаком
Runa Vinegar 9% 0.75l
2 ч. л.
Top Grade Wheat Flour
250 г.
Akvulya Still Water 2l
500 мл.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
50 мл.
Preparation steps
01
Змішати в мисці борошно, вбити 2 яйця, додати дрібку солі, влити воду, замісити тісто. Залишити на 10 хвилин у холодильнику.
02
На розігрітій сковороді в рослинній олії обсмажити 16 млинців із приготованого тіста.
03
Очистити рибу від кісток і шкірки, перемолоти через м'ясорубку, також пропустити очищену цибулю.
04
Відварити 5 яєць, остудити, очистити і дрібно нарізати. Додати в рибний фарш, приправити перцем і оцтом.
05
Викласти на кожен млинець начинку з рибного фаршу, згорнути в конверт. Викласти на тарілку і при бажанні змастити майонезом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores