Кавуновий лимонад з базиліком - Image

Кавуновий лимонад з базиліком

Number of servings: 5Cooking time: 1 h 25 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Прохолодні напої актуальні не тільки в теплу пору року. Лимонади будуть популярні завжди, щоб наповнити організм прохолодою і рідиною, яка так потрібна. Якщо вибирати між сумнівними магазинними і натуральними домашніми напоями, то, звичайно ж, вибір впаде на другий варіант. Тим більше, що знайти на полицях супермаркету кавуновий лимонад не так легко, а от зробити - справа декількох хвилин. Лимонад із кавуна вийде дуже смачним, тому що кавуни самі по собі досить соковиті і солодкі. Базилік додаємо для приємного аромату - і лимонад готовий! Мікс зі смачних та корисних продуктів на вашому столі здля чудового настрою!

Ingredients for the recipe

Akvulya Still Water 2l
11.50 - 25.50

Akvulya Still Water 2l

2 l

Ingredients

Akvulya Still Water 2l

250 мл.

Vash Tsukor Sugar 10kg

160 г.

Potts' Thai Red Curry Sauce with Galangal, Thai Basil and Lime Leaves 330g

30 г.

Watermelon

2 кг.

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

130 мл.

Preparation steps

01

Змішати воду та цукор в кастрюлі, довести до кипіння та варити 5 хвилин, поки цукор не розчиниться. Зняти з вогню та додати листя базиліку. Залишити на 1 годину, потім процідити через сито.

02

В блендері подрібнити м'якуш кавуна до однорідної маси. Процідити через сито.

03

Додати сироп та лимонний сік. Охолодити та подати із льодом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Chocolate Prune

Chocolate Prune

9

30 min