
Вешаліца
Сербська кухня - традиційна кухня сербського народу. Вона увібрала в себе елементи середземноморської, близькосхідної, і Австро-Угорської кухонь. Це пов'язано зі схожим географічним положенням країн і спільністю їстівних продуктів, тривалими історичними сусідськими зв'язками. Насправді, сербська кухня - це неймовірно багата і цікава кухня. І вплив турецької кухні проявляється тут перш за все. Сьогодні ми вам з радістю представляємо ще одну страву угорської кухні. Вешаліца - це прекрасна м'ясна страва, яка готується особливим способом. Смак страви неодмінно вас порадує вишуканістю і неперевершеністю.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pork Tenderloin
300 г.
Grana Padano 32% cheese
50 г.
Smoked Chicken Sausage
50 г.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
3 шт.
Sliced Red Paprika
1 ч. л.
Garlic
2 зубчики
Carrots
1 шт.
Palermo Tri-Color Pasteriuzed Bell Pepper Strips 500ml
1 шт.
Frapin Cognac 40% 0.7l
50 г.
Preparation steps
01
Свинячу вирізку розрізати вздовж, відбити молотком. Натерти паприкою, часником.
02
Дрібно порізати сир і ковбасу, викласти на одну з половинок м'яса і накрити другою половиною. Молоточком відбити по краях.
03
Смажити вешаліцу на розігрітій сковороді з двох сторін.
04
Нарізати печериці, перець, моркву і додати до м'яса. Обсмажити, додати різаний часник.
05
Вилити в м'ясо коньяк і підпалити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores