Шоколадний кисіль - Image

Шоколадний кисіль

Number of servings: 2Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Кисіль - це знайомий десерт кожному з дитинства. Наші мами його готували нам із задоволенням. Ще б пак, адже ми так його любили. Цей ніжний, теплий, шовковистий смак на губах, м'якенький і солоденький. Кисіль - це улюблений дитячий десерт. Його люблять і дорослі. Мало того, домашній кисіль ще й дуже корисний. Киселі готують з різних ягід: журавлини, смородини (червоної і чорної), малини, полуниці, чорниці, вишні, яблук, сливи, кизилу, абрикосів. Але сьогодні ми навчимо вас готувати шоколадний кисіль. Густоту киселю можна регулювати збільшивши вдвічі дозу крохмалю. Тоді ви отримаєте справжній пудинг - ласощі теж дуже смачні. Але це вже як любите. У будь-якому випадку вийде дуже смачно.

Ingredients for the recipe

Biscuit Chocolate Оld Collection Bitter With Crushed Nuts Chocolate 69% 100g
99.20

Biscuit Chocolate Оld Collection Bitter With Crushed Nuts Chocolate 69% 100g

100 g

Ingredients

Biscuit Chocolate Оld Collection Bitter With Crushed Nuts Chocolate 69% 100g

100 г.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

600 мл.

Dr. Oetker Corn Starch 30g

20 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

50 г.

Fresh Mint Bundle 50g

1 г.

Preparation steps

01

Влити 400 г. молока в неглибоку каструлю, додати цукор.

02

Розрізати ванільний стручок уздовж, з однієї половинки витягнути насіння, додати його разом зі стручком в каструлю до молока та цукру.

03

Поставити на вогонь каструлю, довести до кипіння, зменшити вогонь, додати шоколад (залишити шматочок для прикраси).

04

Змішати крохмаль з 200 г. молока, добре перемішати, додати в кипляче молоко, помішуючи до повного розчинення інгредієнтів.

05

Витягнути стручок ванілі з каструлі, трохи охолодити кисіль. Розлити по формочках, при подачі прикрасити тертим шоколадом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min