
Салат з картоплі з блакитним сиром, беконом і зеленою цибулею
Такий смачний, ситний і оригінальний салат обов'язково повинен бути присутнім у Вашій домашній колекції святкових страв. Його цінують, насамперед, за незвичне, але, тим не менш, гармонійне поєднання обсмаженого бекону, свіжої зелені і відвареної картоплі і, звичайно ж, цікаву молочно-гірчичну заправку з блакитним сиром і бальзамічним оцтом. Цей пікантний соус зробить будь-який салат вишуканим і неповторним. Загалом, гостей здивуєте точно – не сумнівайтеся. Страва припаде до душі тим, хто не проти побалувати себе гострим солонуватим сиром з прожилками аристократичної цвілі. Якщо Ви – той самий примхливий гурман, люблячий нові смакові комбінації, цей салатик спеціально для Вас.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
700 г.
Lazur Blue Cheese 50%
50 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
20 мл.
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
10 мл.
Vinnytsia Mustard 125g
10 г.
Auchan Green Onions Bundle 75g
20 г.
Chilled Bacon
120 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Бекон нарізати скибочками і обсмажити на розігрітій сковороді без масла до золотистого кольору. Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати кубиками або скибочками.
02
Зелену цибулю помити, просушити і подрібнити. Сир розкришити або нарізати кубиками. У мисці змішати сир, молоко, оцет, гірчицю і дуже добре перемішати. Додати заправку і бекон до картоплі, посипати зеленою цибулею і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores