Картопляна запіканка з фаршем - Image

Картопляна запіканка з фаршем

Number of servings: 6Cooking time: 50 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Звичайно ж всі знають і багато хто любить картопляну запіканку. Напевно, при одній тільки згадці про цю страву у деяких відразу ж прокидається апетит. Але наш рецепт ще більш ситний і повноцінний. Адже це не просто запечена картопля. А картопля з фаршем. Звичайно ж м'ясо додає новий смак страві. А овочі (морква, цибуля та помідори) роблять її такою соковитою, що її можна їсти навіть без салату. До того ж фарш можна вибирати абсолютно будь-який. Якщо вам хочеться чогось соковитого і ситного, тоді підійде свинина. Якщо ж навпаки - хочете мінімум калорій - тоді буде до статі курка. Для смаку можна ще також натерти над верхнім шаром картоплі сир. Він зробить страву дуже м'якою і ніжною.

Ingredients for the recipe

Mashed Potatoes
163.80 - 375.00

Mashed Potatoes

per 1 kg

Ingredients

Mashed Potatoes

600 г.

Minced Pork

400 г.

Young Onions

1 шт.

Carrots

1 шт.

Pink Tomato in Packing

2 шт.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Oliyar Refined Sunflower Oil 1l

4 ст. л.

Cykoria Breadcrumbs 200g

3 ст. л.

Homemade Butter

10 г.

Preparation steps

01

Цибулю і моркву очистити і помити, цибулю дрібно нарізати, а моркву натерти на крупній терці.

02

Обсмажити на олії цибулю з морквою до золотистого кольору. На іншій сковороді обсмажити фарш 5-10 хвилин. Помідори натерти на крупній терці. До фаршу додати приготовлену засмажку і помідори, сіль і перець за смаком - готувати до випаровування зайвої рідини.

03

Форму змастити вершковим маслом і присипати панірувальними сухарями. Викласти на дно половину пюре. На картоплю викласти готовий фарш. Зверху рівномірно розподілити пюре. Випікати в розігрітій до 200°С духовці 15-20 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min