Перепілки по-царськи - Image

Перепілки по-царськи

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

.

Ingredients for the recipe

Quail
354.00 - 366.50

Quail

per 1 kg

Ingredients

Quail

4 шт.

Chicken Liver

200 г.

Johnprince Apple 70+

1 шт.

Chilled Bacon

200 г.

Badia Garlic and Parsley 141.7g

20 г.

Deco Dried Dill 6g

20 г.

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Garlic

4 зубчики

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

1 ст. л.

Chong Soy Sauce 1l

1 ст. л.

Litniy Med Honey 750g

1 ст. л.

Sliced Red Paprika

1 ч. л.

Cranberries

100 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

100 г.

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

1 ст. л.

Preparation steps

01

Перед приготуванням перепелів слід ретельно промити в холодній воді й обсушити тушки паперовою або полотняною серветкою.

02

Наступний етап - приготування маринаду. Потрібно змішати оливкову олію, соєвий соус, мед і паприку. Натерти отриманною сумішшю перепелів і залишити їх на 30 хвилин у холодильнику.

03

Для приготування начинки курячу печінку нарізати невеликими кубиками й обсмажити на пательні в рослинній олії протягом 7-10 хвилин. Яблуко очистити від шкірки, вийняти середнку і нарізати його кубиками. Додати яблуко в пательню до печінки, та обсмажувати їх разом ще 3-4 хвилини. Посолити і поперчти за смаком.

04

Остудити начинку до кімнатної температури і нафарширувати нею перепелів. У кожну тушку додати зубок часнику і пару гілочок кропу й петрушки.

05

Сформувати тушку. Для цього крила пташки заправити їй на спинку. Для заправки ніжок розрізати очеревину на 5-6 мм від уже наявного поздовжнього розрізу. Вставити в нього спочатку одну ніжку, потім другу.

06

Нарізати бекон (або шпиг) тонкими широкими пластнками. Огорнути цією "ковдрою" перепелів. Закріпити бекон, проткнувш птичку дерев’яною шпажкою.

07

Викласти нафаршировані сформовані тушки у вогнетривку форму, полити залишками маринаду і випікати в духовій шафі протягом 30-35 хвилин при температурі 170-180 °C.

08

Для соусу ягоди протерти крізь сито, пюре перелити в кастрюлю, туди ж додати цукор і лимонний сік. Постійно помішуючи, варити до загустіння. Подати соус запечених перепелів.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min