
Перепілки по-царськи
.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Quail
4 шт.
Chicken Liver
200 г.
Johnprince Apple 70+
1 шт.
Chilled Bacon
200 г.
Badia Garlic and Parsley 141.7g
20 г.
Deco Dried Dill 6g
20 г.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Garlic
4 зубчики
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Chong Soy Sauce 1l
1 ст. л.
Litniy Med Honey 750g
1 ст. л.
Sliced Red Paprika
1 ч. л.
Cranberries
100 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1 ст. л.
Preparation steps
01
Перед приготуванням перепелів слід ретельно промити в холодній воді й обсушити тушки паперовою або полотняною серветкою.
02
Наступний етап - приготування маринаду. Потрібно змішати оливкову олію, соєвий соус, мед і паприку. Натерти отриманною сумішшю перепелів і залишити їх на 30 хвилин у холодильнику.
03
Для приготування начинки курячу печінку нарізати невеликими кубиками й обсмажити на пательні в рослинній олії протягом 7-10 хвилин. Яблуко очистити від шкірки, вийняти середнку і нарізати його кубиками. Додати яблуко в пательню до печінки, та обсмажувати їх разом ще 3-4 хвилини. Посолити і поперчти за смаком.
04
Остудити начинку до кімнатної температури і нафарширувати нею перепелів. У кожну тушку додати зубок часнику і пару гілочок кропу й петрушки.
05
Сформувати тушку. Для цього крила пташки заправити їй на спинку. Для заправки ніжок розрізати очеревину на 5-6 мм від уже наявного поздовжнього розрізу. Вставити в нього спочатку одну ніжку, потім другу.
06
Нарізати бекон (або шпиг) тонкими широкими пластнками. Огорнути цією "ковдрою" перепелів. Закріпити бекон, проткнувш птичку дерев’яною шпажкою.
07
Викласти нафаршировані сформовані тушки у вогнетривку форму, полити залишками маринаду і випікати в духовій шафі протягом 30-35 хвилин при температурі 170-180 °C.
08
Для соусу ягоди протерти крізь сито, пюре перелити в кастрюлю, туди ж додати цукор і лимонний сік. Постійно помішуючи, варити до загустіння. Подати соус запечених перепелів.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores