Оладки печінкові - Image

Оладки печінкові

Number of servings: 6Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Якщо подивитися, що з нутрощів тварин найбільше люблять більшість людей, то можна з упевненістю сказати, що це печінка. Мабуть, це все завдяки м'якості, яку вона має. Для нашого рецепта оладок зовсім неважливо, печінку якої тварини використовувати. Але в перевазі, звичайно, куряча. Це пов'язано з тим, що куряча печінка найм'якіша, її швидше готувати, але і вона не сильно калорійна. Подавати їх можна з гарніром, їх можна навіть просто їсти, поклавши на хліб, як бутерброд. Швидкі оладки з печінки відмінно підійдуть і для сніданку, і щоб взяти їх з собою на роботу на обід. Тобто вони завжди можуть стати відмінним перекусом.

Ingredients

Печінка куряча

500 г.

Яйце куряче

3 шт.

Майонез

2 ст. л.

Борошно пшеничне

0,5 ст.

Сіль

1 ч. л.

Перець чорний мелений

за смаком

Олія соняшникова

30 мл.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Preparation steps

01

Дрібно нарізати очищену і помиту цибулю. Розігріти сковороду, додати рослинну олію, викласти цибулю. Обсмажити на середньому вогні 2-3 хвилини. Після, охолодити.

02

Помити печінку, пропустити через м'ясорубку разом з обсмаженою цибулею.

03

Додати в суміш яйця, майонез, сіль і перець. Ретельно перемішуючи додавати просіяне борошно.

04

Розігріти сковороду, додати 1 ст. л. рослинної олії. У розігріту олію столовою ложкою викладати оладки. Подавати з будь-яким гарніром.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min