Куряче філе з хрусткою скоринкою - Image

Куряче філе з хрусткою скоринкою

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ніжна, соковита і, до того ж, хрустка курочка - ідеальна страва для любителів м'ясного і нового. З пластівцями курка вийде ароматною і відмінною за смаком, ніж в стандартній паніровці. М'ясо маринується в кефірі, це відчутно позначається на його м'якості і соковитості, дійсно кисломолочний напій не сушить м'ясо, а тільки перетворює його, причому дуже вдало. Особливо смачним, вибране м'ясо стане в доповненні з соусом. Добре поєднується з куркою томатний і часниковий соус, їх розмаїтість дозволяє знайти для усіх свій улюблений варіант - експериментуйте!

Ingredients

Філе куряче

500 г.

Кукурудзяні пластівці

200 г.

Яйце

1 шт.

Кефір

200 мл.

Приправи, сіль, перець мелений

за смаком

Олія

5 ст. л.

Preparation steps

01

Куряче філе помити. Потім нарізати шматочками у вигляді великих смужок. Покласти в миску. Залити кефіром. Посолити, приправити. Залишити на 60 хвилин.

02

Узяти кукурудзяні пластівці. Подрібнити. Висипати в миску. Підготувати ще одну миску. У ній збити одне яйце.

03

Поставити сковорідку на плиту. Влити олію і дати їй нагрітися. В цей час умочити філе спочатку в яйці, потім в пластівцях. Обсмажити.

04

Обсмажене філе викласти на серветку (тобто, прибрати зайву олію). Розкласти в тарілки і подавати до столу.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min