Квасолевий паштет - Image

Квасолевий паштет

Number of servings: 8Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Великої популярності набирають пастоподібні страви з бобових. Вони універсальні – пастою можна намазати скибочки хліба, загорнути в рулетики з лаваша або подати на стіл як закуску. Квасоля як яскравий представник бобових і основний інгредієнт такого паштету – корисний дієтичний продукт. Завдяки високому вмісту білка практично не поступається м'ясу. Така вегетаріанська страва стане особливо актуальною в період постів. Квасолю можна взяти консервовану. Можна урізноманітнити смакову палітру страви, поклавши в чашу блендера разом з овочами мускатний горіх, кунжут і Ваші улюблені запашні трави. Квасолевий паштет – відмінний варіант легкої і ситної закуски.

Ingredients

Цибуля ріпчаста

2 шт.

Морква

1 шт.

Олія соняшникова

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Горіхи волоські

100 г.

Кінза

1 пучок

Оцет

1 ч. л.

Часник

2 зубчики

Борошно

1 ч. л.

Квасоля

200 г.

Preparation steps

01

Квасолю замочити у воді на пару годин. Воду поміняти, підсолити і варити квасолю до готовності.

02

Цибулю порізати дрібними кубиками, моркву натерти на крупній тертці.

03

З квасолі злити всю воду. Квасолю, обсмажені овочі, горіхи, часник і зелень покласти в блендер і добре подрібнити до однорідної маси.

04

Додати оцет, сіль і перець за смаком. Ще раз добре перемішати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Квасолевий паштет – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua