Бразильський банановий пиріг - Image

Бразильський банановий пиріг

Number of servings: 10Cooking time: 1 h 15 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

З приходом холодів особливо хочеться повернутися в літо, відчути на собі спеку та гаряче сонечко. Можна податися в теплі краї, однак відпустка має властивість рано чи пізно закінчуватися. Тому підняти температуру в будинку і в душі ви можете за допомогою кулінарії. Наприклад, бразильський банановий пиріг відмінно підніме настрій і наситить душу легкими емоціями, безтурботністю. Завдяки бананам ви згадаєте літо, а от аромат кориці подарує вам відчуття пристрасті. Вас і ваші думки вже не можна буде зупинити. Душа стане вільною, а організм насититься такою необхідною глюкозою. Насолоджуйтесь!

Ingredients for the recipe

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
67.99 - 89.30

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

Ingredients

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

4 шт.

Oliyar Refined Sunflower Oil 1l

150 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

200 г.

7 Flour 1kg

350 г.

Zarog Kefir 2.5% 870g

200 г.

Dr.Oetker Professional Baking Powder 500g

1 ст. л.

Salt Egypt

1/4 ч. л.

Carmencita Vanilla Extract 150ml

1 ст. л.

Banana

5 шт.

Vash Tsukor Sugar 10kg

50 г.

ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g

50 г.

Homemade Butter

90 г.

Eco Ground Cinnamon

1 ч. л.

Salt Egypt

1/2 ч. л.

Preparation steps

01

Для пісочної крихти потрібно змішати борошно, цукор, корицю та 1/2 ч. л. солі. Додати охолоджене вершкове масло, порізане на невеликі кубики. Тісто  розтерти руками в крихту, повтавити в холодильник до використання.

02

Для тіста потрібно відокремити білки від жовтків.

03

Білки збити з 1/4 ч. л. солі на великій швидкості до пишної піни.

04

Збиті білки поставити в холодильник. Окремо збити яєчні жовтки і цукор (збивати 8-10 хв.), Додати олію, кефір, ванільний екстракт, просіяне борошно, розпушувач і збиті білки.

05

Акуратно перемішати тісто знизу вгору.

06

Викласти половину тіста у форму, поверх розподілити нарізані банани, посипати пісочною крихтою, залити рештою тіста і знову посипати крихтою.

07

Пиріг випікати 50-60 хвилин при температурі 180-190°С.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Ceviche from European bass

Ceviche from European bass

2

25 min