
Запечена сьомга під шпинатним соусом
Сьомга - представниця сімейства лососевих, більше того її називають "королевою лососів". Порада: при виборі свіжої сьомги потрібно знати, що у цієї риби у свіжому вигляді немає яскраво вираженого рибного запаху, тушка повинна бути щільною і пружною. М'ясо у цієї рибки ніжне і не вимагає тривалої термічної обробки: не потрібно його довго замочувати, смажити або варити. Термічна обробка повинна бути короткочасною, і тоді смак риби вийде близьким до ідеального. Запечена сьомга під шпинатним соусом - один із варіантів приготування цієї риби. Сьомга ідеально підходить для запікання. У вас вийде дуже смачна рибка під ніжним соусом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Piece Salmon
700 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
300 мл.
Onion
150 г.
Spinach Bunch100g
100 г.
Garlic
3 зубчика
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
John Top Lemon Dressing 230ml
за смаком
Preparation steps
01
Рибу нарізати шматочками товщиною близько 1-1.5 см., викласти у форму для запікання. Посолити, поперчити. Збризнути соком лимона. Поставити в духовку. Запікати при температурі 180°C протягом 25-30 хвилин.
02
Для приготування соусу нарізати дрібно часник і цибулю. Шпинат також дрібно нарізати.
03
На соняшниковій олії злегка обсмажити цибулю і часник.
04
Додати вершки, перемішати. Варити до легкого загустіння.
05
У масу додати шпинат. Перемішати.
06
Посолити, поперчити, прибрати з вогню. На тарілки викласти рибу, полити соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores