
Тортилья із картоплею та солодкими перцями
Зовсім простий рецепт оригінальної, смачної, легкої і швидкої страви. Тортилья - це національна іспанська страва. Фактично - це товстий пишний омлет з овочами (в основному це картопля і помідори). Тортилья - це досить дієтична і, в той же час, поживна страва, яка за зовнішнім виглядом нагадує торт. Начинку можна варіювати за смаком. У вигляді начинки можна додати як овочі та гриби (брокколі, кукурудзу, шампіньйони, білі гриби, помідори, морква, кольрабі), так і м'ясні вироби (ковбасу, сосиски, бекон, курку інше) або сири (м'які, творожні, тверді). Тортилья чудово підійде для будь-якого прийому їжі: сніданку, обіду чи вечері.
Ingredients for the recipe
Ingredients
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
10 мл.
Packed Potatoes
500 г.
Ista Grilled Red and Yellow Peppers 1000g
50 г.
Packed Onion from 3kg
80 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Chicken Egg C0 1pc
8 шт.
Parsley 70g
40 г.
Preparation steps
01
Помити, очистити картоплю і нарізати тонкими скибочками. Солодкий перець помити, видалити насінну коробку й нарізати тонкими кільцями або півкільцями. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати тонкими півкільцями.
02
Духовку розігріти до 180°C градусів. У сковороді розігріти оливкову олію. Додати в сковороду картоплю, перець і цибулю. Додати сіль, перець, накрити кришкою і тушкувати близько 15 хвилин.
03
Петрушку помити, просушити і дрібно нарізати. У мисці збити яйця з петрушкою. Вилити яєчну суміш в сковороду з овочами і трохи перемішати. Покласти сковороду в духовку і запікати близько 10-15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores