Літній суп - Image

Літній суп

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Зазвичай літній супчик можна приготувати за лічені хвилини, і наш не є виключенням. Коли влітку так важко готувати і спека дошкуляє, та і їсти не дуже хочеться, все одно організм прагне поживних речовин для підтримання життєвих сил. Тому така страва зможе задовольнити вас сповна своєю поживність та здатністю наситити ваш організм. Поєднання свіженького, зеленого горошка та нарізаного невеликими скибочками огірка вдало доповнює смак духмяних яєць. А використання соусовго соусу, який прийшов до нас із Сходу ще більше урізнобарвить нашу страву та надасть їй певного незвичайного, колоритного смаку. Тому, якщо ви бажаєте отримати максимум задоволення від споживання та здивувати своїх близьких такою вишуканою стравою – цей літній подарунок для вас!

Ingredients

Бульйон (курячий або овочевий)

800 мл

Яйця

4 шт.

Огірок

1 шт.

Зелений горошок (свіжий)

6 ст. л.

Соєвий соус

2 ст. л.

Зелень

за смаком

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

У киплячий бульйон додати зелений горошок (4 ст. л.), соєвий соус, нарізаний невеликими скибочками огірок. Варити на середньому вогні не більше 10 хвилин.

02

В окремому посуді збити яйця. Помішуючи бульйон ложкою, обережно влити в нього яєчну суміш. Слідкувати за тим, щоб яйця не згорнулися в одну велику грудку.

03

Перед подаванням на стіл в кожну тарілку покласти по 3-4 скибочки огірка і половину столової ложки зеленого горошку. Подавати в гарячому вигляді, зверху присипати зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Літній суп – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua