
Італійський суп із курки
Для італійської кухні традиційними є різноманітні супи. Італійський суп з курки - смачне ароматне блюдо, яке чудово підійде як для сімейних обідів, так і для святкового столу. Часу на приготування цього супу знадобиться небагато, варити його можна в будь-яку пору року. Часто при приготуванні цієї страви в нього додають вершки, а використання середземноморських трав надає йому італійський колорит і різноманітність смаків. Суп виходить ситним і насиченим, подавати його можна посипавши меленим перцем і зеленню.
Ingredients
Курячий бульйон
1,5 л.
Куряче філе
220 г.
Яйця
3 шт.
Цибуля ріпчаста
1 шт.
Морква
1 шт.
Соняшникова олія
5 ст. л.
Білі гриби
3 шт.
Борошно
1 ст. л.
Лавровий лист
1 шт.
Чорний перець мелений
за смаком
Кінза
за смаком
Петрушка
за смаком
Cіль
за смаком
Preparation steps
01
Вимити моркву, очистити і нарізати тонкими кружечками.
02
Цибулю очистити і дрібно нарізати. Гриби вимити і також дрібно нарізати.
03
Розігріти сковороду, налити в неї 3 ст. л. олії й обсмажити цибулю, поки вона не стане м'якою.
04
Далі додати за смаком чорний мелений перець і моркву. Через хвилин 5 додати гриби і ложку борошна. Добре перемішати. Готувати так хвилини 2-3 і зняти з вогню.
05
Курячий бульйон довести до кипіння і викласти в нього зажарку з сковороди.
06
В окремій мисці збити виделкою яйця і додати до них дрібно нарізані кінзу та петрушку. Далі цю суміш обсмажити з двох сторін на сковороді на олії. Отриманий омлет порізати на неширокі смужки (для локшини).
07
М'ясо відварити, остудити і нарізати невеликими шматочками.
08
Потім додати в бульйон м'ясо, яєчну локшину і лавровий лист. Посолити, за смаком, добре перемішати і варити так ще близько 15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores