
Фарфале з песто із зеленого горошку
Вашій увазі найефектніші італійські макаронні вироби під найпопулярнішим у світі італійським зеленим соусом або, якщо говорити простіше – фарфале з песто із зеленого горошку. Страва досить-таки ситна і легка одночасно, ефектна і вишукана. І неймовірно смачна. Її із задоволенням скуштують навіть діти, так як цей різновид пасти дуже нагадує забавних і вигадливих метеликів. Страва вразить навіть найвибагливішого гурмана багатою палітрою смакових ноток. Вся справа в чудовому песто, неповторний смак якого оцінили далеко за межами батьківщини. Кедрові горішки, пікантний пармезан і зелений горошок перетворюють звичайні, нейтральні на смак макарони в справжній кулінарний шедевр.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Barilla Farfalle #65 Pasta 500g
100 г
Kilojo Dried Pine Nut 50g
50 г
Fresh Frozen Green Peas
100 г
Dziugas Parmesan Cheese 40%
25 г
Basso Pomace Olive Oil 1l
30 мл
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
3 г
Preparation steps
01
Макарони зварити до готовності, дотримуючись інструкції на упаковці.
02
У цей час приготувати песто. Для цього: все, крім макарон, подрібнити в блендері і заправити готову пасту. Можна частину горошку бланшувати і посипати зверху.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores