
Риба по-корейськи з овочами
Любите рибу? Приготуйте "Рибу по-корейськи з овочами". Корейці віддають перевагу гострій, пряній їжі з яскравим насиченим смаком. Саме цим пояснюється щедре використання спецій, особливо перцю: червоний перець незмінно присутній в стравах корейської кухні, а у багатьох корейських страв через велику кількість червоного меленого перцю характерний червоно-оранжевий колір. Прикметники "смачний" і "гострий" в корейській мові - синоніми. У корейській кухні широко застосовується коріандр, який надає стравам характерні смак і запах. Важливі інгредієнти традиційних корейських страв - соєвий соус, часник і оцет. Всі перераховані вище компоненти присутні в переліку інгредієнтів цього рецепта.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Runa Vinegar 9% 0.75l
4 ст. л.
Packed Onion from 3kg
3 шт.
Carrots
1 шт.
Garlic
5 зубчиків
Spice Allspice Ground
1 щіпка
Spice Black Pepper Ground
1/3 ч. л.
Pripravka ground red pepper 20g
1/2 ч. л.
Salt Egypt
1/3 ч. л.
Chong Soy Sauce 1l
50 г.
Salad Sunflower Oil 500ml
70 мл.
Spice Coriander Ground
1 щіпка
Preparation steps
01
Нарізати філе шматочками, цибулю - півкільцями. Моркву натерти.
02
Рибу, цибулю і моркву скласти в миску. Залити оцтом, додати сіль, коріандр і перець. Перемішати і дати постояти 15 хвилин.
03
Добре розігріти олію, перелити в рибу, додати часник. Дати постояти 5 хвилин і в кінці додати соєвий соус. Перемішати і дати постояти ще 15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores