Тортилья із картоплею та солодкими перцями - Image

Тортилья із картоплею та солодкими перцями

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Зовсім простий рецепт оригінальної, смачної, легкої і швидкої страви. Тортилья - це національна іспанська страва. Фактично - це товстий пишний омлет з овочами (в основному це картопля і помідори). Тортилья - це досить дієтична і, в той же час, поживна страва, яка за зовнішнім виглядом нагадує торт. Начинку можна варіювати за смаком. У вигляді начинки можна додати як овочі та гриби (брокколі, кукурудзу, шампіньйони, білі гриби, помідори, морква, кольрабі), так і м'ясні вироби (ковбасу, сосиски, бекон, курку інше) або сири (м'які, творожні, тверді). Тортилья чудово підійде для будь-якого прийому їжі: сніданку, обіду чи вечері.

Ingredients for the recipe

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
339.00

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

250 ml

Ingredients

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

10 мл.

Packed Potatoes

500 г.

Ista Grilled Red and Yellow Peppers 1000g

50 г.

Packed Onion from 3kg

80 г.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Chicken Egg C0 1pc

8 шт.

Parsley 70g

40 г.

Preparation steps

01

Помити, очистити картоплю і нарізати тонкими скибочками. Солодкий перець помити, видалити насінну коробку й нарізати тонкими кільцями або півкільцями. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати тонкими півкільцями.

02

Духовку розігріти до 180°C градусів. У сковороді розігріти оливкову олію. Додати в сковороду картоплю, перець і цибулю. Додати сіль, перець, накрити кришкою і тушкувати близько 15 хвилин.

03

Петрушку помити, просушити і дрібно нарізати. У мисці збити яйця з петрушкою. Вилити яєчну суміш в сковороду з овочами і трохи перемішати. Покласти сковороду в духовку і запікати близько 10-15 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min