
Грибний веллінгтон
Ingredients for the recipe
Ingredients
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
50 мл.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
4 шт.
Leek
1 шт.
Metro Chef Frozen Spinach Leaves 2.5kg
150 г.
Parsley 70g
1 пучок
Garlic
1 зубчик
Rud Leaf Frozen Dough
4 листа
Le Maubert Camembert Cheese 60%
200 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт.
Preparation steps
01
Дрібно порізати цибулю-порей, гриби, шпинат, сир камамбер, петрушку і часник.
02
Розігріти духовку до 200°С. Змастити олією і накрити пекарським папером деко.
03
Розігріти половину олію на сковороді на середньому вогні. Обсмажити гриби 4 хвилини, з двох сторін. Обсмажити цибулю-порей 2 хвилини. Додати шпинат, петрушку і часник. Готувати ще хвилину. Злити зайву рідину.
04
Вирізати з тіста кружки діаметром 12 см. і розкласти їх на деко. Покласти зверху суміш зі шпинату. Зверху покласти гриби і шматочок сиру.
05
Вирізати кружки діаметром 15 см., які зможуть накрити начинку кишеньки. Заліпити краї і зробити завитки за допомогою виделки. Змастити кишеньки яйцем. Випікати 30 хвилин, до золотистої скоринки.
06
Подавати можна з будь-яким соусом на смак.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)