Мідії з вином і фенхелем - Image

Мідії з вином і фенхелем

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Мідії - двостулкові морські молюски, смачний, корисний і недорогий морепродукт, який іноді називають "устрицями для бідняків". У цих дарах моря мінімальний вміст холестерину і висока концентрація якісного білка. Крім цього вони багаті жирними поліненасиченими кислотами омега-3, вітамінами В і Е, йодом, магнієм і кальцієм. Способи приготування мідій дуже різноманітні: їх відварюють, смажать, маринують, коптять, солять, тушкують в різних соусах. У даному рецепті пропонується приготувати мідії з білим вином і фенхелем. Фенхель надасть страві приємний солодкуватий анісовий присмак і запах, а біле вино додасть свою кислинку і збагатить смак Вашої страви.

Ingredients for the recipe

Homemade Butter
605.00

Homemade Butter

per 1 kg

Ingredients

Homemade Butter

3 ст. л.

Fennel

1 шт.

Shallots 250g

2 шт.

Spicy Mussels

500 г.

Chevrotin Chardonnay Dry White Wine 0.75l

100 мл.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

3 ст. л.

Ergon White Wine Vinegar 250ml

2 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Розтопити вершкове масло у великій каструлі. Додати подрібнений фенхель, цибулю. Посолити і поперчити за смаком. Готувати протягом 5-6 хвилин, поки овочі не стануть м'якими.

02

Потім додати мідії, вино. Готувати, поки не розкриються всі мідії.

03

Далі дістати мідії. Змішати оливкову олію з винним оцетом, додати сіль, перець, добре перемішати. Зверху викласти мідії і полити бульйоном, в якому вони варилися.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min