
Свинина в абрикосовому соусі
Влаштуйте собі і коханому свято душі та шлунку! Як відомо, чоловіки дуже цінують жінок, які вміють готувати м'ясо. А після свинини в абрикосовому соусі вам просто ціни не буде. Це незвичайне блюдо стане відмінним для романтичної вечері або для святкування особливого приводу. Соковите, смачне і поживне м'ясо вийде незвичайним завдяки додаванню в нього абрикосів і апельсинів. А солодкі нотки меду зроблять блюдо екзотичним. Коханий просто не повірить, що можна приготувати і їсти таку смакоту. А біле вино поманить його у вир насолоди і задоволення.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pineapple Apricot
400 г.
Oranges 1kg
1 шт.
Homemade Butter
25 г.
Litniy Med Honey 750g
25 г.
Natural Chops Pork
600 г.
Freshme Orange Juice 0.5l
250 мл.
L`Odalet Chardonnay Dry White Wine 0.75l
150 мл.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
25 г.
Preparation steps
01
М'ясо промити, нарізати шматочками товщиною 2 см.
02
На гарнір відварити рис та приготувати зелень.
03
М'ясо посолити і поперчити. Потім обсмажити в оливковій олії до золотистої шкірочки.
04
Поки м'ясо смажиться, видавити сік з апельсинів.
05
Коли м'ясо обсмажиться, почати готувати соус. Для цього розтопити вершкове масло. Додати мед, цедру лимона, абрикоси. Протушкувати три хвилини. Долити вино та апельсиновий сік, додати спеції. Кілька абрикос залишити щоб прикрасити м'ясо. А соус збити блендером.
06
Тепер підсмажене м'ясо викласти в соус. Тушкувати 10 хвилин на помірному вогні.
07
Прикрасити готове м'ясо, сервірувати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores