
Паста з гарбузом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
150 г
Pantanella Filini Pasta 500g
500 г
Homemade Butter
50 г
Onion
80 г
Celery Stalk
80 г
Hokkaido Pumpkin
1 кг
Food Studio Chicken Broth 500ml
450 мл
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Eco Ground Nutmeg
за смаком
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
50 мл
Preparation steps
01
Цибулю очистити, дрібно нарізати. Селеру помити, нарізати кубиками. Розтопити у великій каструлі вершкове масло на середньому вогні, додати цибулю і селеру і пасерувати кілька хвилин.
02
Гарбуз помити, очистити від шкірки і насіння. Гарбуз дрібно нарізати кубиками. Додати в каструлю гарбуз і пасерувати 2-3 хвилини.
03
Влити в каструлю курячий бульйон і довести до кипіння. Зменшити вогонь, накрити каструлю кришкою і продовжувати готувати на середньому вогні 20 хвилин. Трохи пізніше додати сіль і перець, перемішати і зняти з вогню.
04
Перелити гарбузову суміш у блендер і подрібнити. Гарбузове пюре перелити назад в каструлю. Додати в пюре вершки і варити на повільному вогні до загусання.
05
Під час приготування соусу відварити в підсоленій воді макарони. Пармезан натерти на тертці. Подавати макарони гарячими з соусом, а зверху посипати пармезаном.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores