Томатний крем-суп з базиліком - Image

Томатний крем-суп з базиліком

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Геть повсякденність! Ми пропонуємо вам приготувати незвичайний, але смачний і легкий томатний крем-суп з базиліком. Вам знадобиться всього лише 30 хвилин, аби здивувати рідних і близьких. Страва незвичайна тим, що замість води в ній використовується томатний сік. Це робить її більш густою і насиченою корисними речовинами. Ще добру порцію вітамінів подарують помідори, перець і петрушка, а от базилік принесе в дім аромат і незвичайність смаку. Перша страва не тільки порадує своїм чудовим смаком, але і розвіє ваші переживання сприводу зайвих калорій. Такого ось барвистого красеня можна розлити в жовті або зелені тарілки, що зробить його ще більш цікавим. Приготувавши таку першу страву, будьте готові і до потоку компліментів у вашу сторону.

Ingredients

Томатний сік

4 ст

Помідори

4 шт

Базилік

14 листочків

Вершкове масло

100г

Вершки

1.5 ст

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Петрушка

для прикраси (порційно)

Preparation steps

01

Помідори очистити, видалити насіння і нарізати кубиками, змішати з томатним соком і викласти в каструлю.

02

Поставити на середній вогонь на 30 хвилин. Додати базилік і за допомогою блендера подрібнити до однорідного стану. Якщо немає спеціального блендера, перетерти через сито і повернути в каструлю.

03

Потім додати вершки і вершкове масло. Приправити сіллю і перцем за смаком. Помішувати до того моменту, поки масло не розчиниться.

04

Потім зняти з вогню, не дати супу закипіти.

05

Прикрасити петрушкою або листочком базиліку і подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min

Томатний крем-суп з базиліком – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua