
Піца на сковороді
Піца по достоїнству вважається одним з найбільш популярних і улюблених страв світу. Дійсно, як же встояти перед свіжоспеченим ароматним коржем з щедрою соковитою начинкою? Якщо Ви належите до числа фанатів традиційної італійської випічки, тоді Вам сюди. Пропонуємо спробувати швидку і просту, але від цього не менш смачну і апетитну піцу, приготовлену на сковороді. Як мовиться, паличка-виручалочка для сучасної господині на всі випадки життя. Сімейний обід, вечірка або «якщо гості на порозі». А готується ця піца і справді десять хвилин. У даному рецепті розкривається один із вдалих варіантів начинки. Ви ж можете експериментувати, повністю довірившись своєму смаку і фантазії.
Ingredients for the recipe
Ingredients
KhMZ Sour Cream 20%
100 г
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Yatran Stolichna High Grade Boiled Sausage
50 г
Smoked Chicken Sausage
50 г
Pink Tomato in Packing
100 г
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
100 г
Top Grade Wheat Flour
9 ст. л.
Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g
30 г
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
120 г
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
10 мл
Banka Spetsii Italian herbs mixture of spices 100g
10 г
Preparation steps
01
Змішати сметану, яйця і майонез. Всипати борошно. Довести все до однорідної консистенції.
02
Тісто виходить рідке, як сметана. Його вилити на сковорідку, змащену олією, і вже зверху покласти начинку (вона може бути абсолютно будь-яка на ваш смак). Або як у даном рецепті: помідори, ковбаса, маслини, італійські спеції. Зверху насипати тертий сир.
03
Ставимо сковороду на плиту. Відразу накриваємо кришкою. Як тільки сир розплавився - піца готова.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores