
Лагман із курки
За традицією ця національна азіатська страва готується з додаванням яловичини. Ми ж пропонуємо вам спробувати приготувати лагман з курки. Незвично смачна, оригінальна і поживна страва вийде більш ніжною і дієтичною. Та й готувати курку простіше і швидше, аніж яловичину. Завдяки оливковій олії, аджиці і перцеві ця смакота принесе в дім казковий аромат, який неможливо забути. Всього за годину ви перенесете ваших близьких на далекий Схід, у світ загадкових традицій, хоробрості і духовності. Аби страва виглядала ще більш довершеною, подавайте до неї одноразові палички. До речі, радимо вам відразу купувати вдвічі більше продуктів, адже домочадці безсумнівно попросять добавку.
Ingredients
Курка
800 г.
Паста
400 г.
Цибуля
2 шт.
Помідор
2 шт.
Морква
2 шт.
Аджика
1 ч. л.
Томатна паста
2 ст. л.
Оливкова олія
2 ст. л.
Сіль
2 ст. л.
Червоний мелений перець
0,5 ч. л.
Чорний перець горошком
10 шт.
Preparation steps
01
Курку промити і порізати невеликими шматочками.
02
Цибулю нарізати півкільцями, моркву - невеликими кубиками.
03
Помідори нарізати невеликими шматочками, знявши шкірку.
04
Відварити пасту в підсоленій воді.
05
На великій сковороді розігріти оливкову олію. Викласти курку і обсмажити 15 хвилин.
06
Далі викласти цибулю і обсмажити з куркою протягом 10 хвилин.
07
Додати порізану моркву, чорний перець горошком, викласти аджику.
08
Приправити червоним меленим перцем, перемішати, накрити кришкою і тушкувати 10 хвилин.
09
Додати порізані помідори і томатну пасту. Посолити і все перемішати. Залишити під кришкою ще на 20 хвилин.
10
Викласти в сковороду готові макарони і перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores