
Баклажанні котлети з сиром
Для того щоб приготувати смачний і швидкий вечерю , не обов'язково ламати голову над чимось складним . Досить просто мати під рукою такий чудовий рецепт приготування страви як баклажанні котлети з сиром. Котлети виходять ситними , але не дуже калорійними , а тому вони підійдуть як страви на вечерю. Баклажани до того ж дуже корисний овоч . Він містить клітковину , калій , кальцій , фосфор , залізо , пектин , білки , магній , натрій , вітаміни С , В5 , В1 , В2 , РР . Баклажани до того ж мають незвичайний і своєрідний смак і тому баклажанні котлети з сиром виходять дуже соковиті і смачні . Сир надає їм особливу ніжність. До таких котлет як гарнір підійде картопляне пюре. Приємного апетиту!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packaged Eggplants
1 шт.
Kappa Sweet Pepper
1 шт.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт.
Bread Crumbs
2 ст. л.
Grana Padano 32% cheese
20 г.
Garlic
1 зубчик
Red Chili Pepper
1 щіпка
Auchan Oregano 20g
1 щіпка
Salt Egypt
1 щіпка
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
7 Flour 1kg
за смаком
Preparation steps
01
Баклажан і перець запекти в духовці при 200°C протягом 25 хвилин. Відкласти овочі в миску і закрити плівкою. Охолодити і очистити від шкірки.
02
Часник подрібнити. Очищений від шкірки перець дрібно нарубати, посолити і змішати з чилі, орегано і часником, додавши масло.
03
Очищені від шкірки баклажани подрібнити в блендері. До м'якоті додати панірувальні сухарі, яйце і сир. Посолити і ретельно перемішати.
04
Розділити баклажанну масу на 6 частин, кожну розплющити, покласти в середину начинку з перцю і зліпити в котлетку.
05
Обваляти котлетки в борошні і обсмажити до рум'яної скоринки в оливковій олії.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores