Борщ із вимоченого буряка - Image

Борщ із вимоченого буряка

Number of servings: 4Cooking time: 3 h 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

У народі кажуть, що кожна господиня по-своєму варить борщ. Дійсно, рецептів цієї страви існує дуже багато. Основа борщу - це м'ясний бульйон. Або овочевий, якщо борщ вегетаріанський. Для тих, хто не любить червоний борщ необхідно вимочувати натертий буряк, такий буряк втрачає колір при подальшому варінні. Особливість борщу з вимоченого буряку не в тому, що він забарвлюється в якийсь колір, а в тому, що з буряка йде його землянистий присмак. Щоб убити земляний запах, буряк можна варити окремо, потім пошинкувати і вкинути в борщ в кінці. Борщ виходить супер!

Ingredients for the recipe

Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
237.48

Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat

per 1 kg

Ingredients

Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat

150 г.

Homemade Butter

5 г.

KhMZ Sour Cream 20%

30 г.

Beetroot

100 г.

White Cabbage

150 г.

Packed Onion from 3kg

15 г.

Celery Root

10 г.

Parsley Root

20 г.

Parsley 70g

5 г.

Chumak Tomato Paste 25% 300g

10 г.

Akvulya Still Water 2l

400 мл.

Runa Vinegar 9% 0.75l

1 ст. л.

Preparation steps

01

Відварити м'ясний бульйон. Буряк промити під водою, очистити від шкірки, тонко нашаткувати. Викласти нарізаний буряк в миску, залити 1-2 л. води, додати оцет, настоювати протягом 2 годин, при цьому воду необхідно змінити 2 рази.

02

Цибулю, петрушку і селеру очистити, нашаткувати, обсмажити все на сковороді в олії, додати томатну пасту. Додати в сковороду буряк, влити 100 мл. бульйону, тушкувати під кришкою протягом 20 хвилин.

03

Бульйон необхідно процідити, повторно поставити на вогонь, всипати в нього нашатковану капусту, і буряк зі сковороди. Варити борщ до повної готовності. Подавати зі сметаною і січеною зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min