Борщ гетьманський - Image

Борщ гетьманський

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

У кожного їз нас тече кров хоробрих і сміливих козаків. А чим підживлювали свою силу ці сміливі воїни? Де і звідки черпали свою міць? Рецепт простий - гетьманський борщ. Ось він - рецепт справжньої національної страви, яка прийде до смаку всім. Борщ завжди асоціювався з Україною. Чому б не спробувати зробити цю страву в домашніх умовах, але згыдно зы справжным етнычним рецептом? Вийде дуже смачно, ситно і традиційно, як в стародавні часи. Підкріпіть своїх домашніх "воїнів" цією смачною і ситною стравою, щоб вони набралися сили і мужності.

Ingredients for the recipe

Garlic
119.90 - 289.00

Garlic

per 1 kg

Ingredients

Garlic

5 зубчиків

Parsley 70g

пучок

Beans

150 г.

Tomato

1 шт.

Packaged Green Peppers

1 шт.

Eggplant

1 шт.

Marinado Tomato Paste 25% 460ml

180 г.

Meat broth Big spoon 10g

2 л.

Packed Potatoes

5 шт.

Carrots

2 шт.

Onion

1 шт.

Oliyar Refined Sunflower Oil 1l

3 ст. л.

Cabbage

300 г.

Beetroot

1 шт.

Bay Leaf

3 шт.

Lard

150 г.

Preparation steps

01

Овочі очистити. Цибулю нарізати кубиками, моркву, буряк, перець, капусту, баклажани і картоплю - великою соломкою. Обсмажувати моркву в 2 ст. л. рослинної олії протягом 3 хв., додати цибулю, смажити ще 2 хв.

02

Потім додати подрібнений помідор і томатну пасту. Готувати на слабкому вогні протягом 3 хв., Додати буряк і готувати ще 15 хв.

03

Бульйон закип'ятити, покласти в нього нарізані овочі і капусту. Варити під кришкою на невеликому вогні 7 хв., Додати картоплю, а через 5 хв. - баклажани. Ще через 5 хв. покласти обсмажені овочі і квасолю, готувати все разом на слабкому вогні ще 10 хв.

04

Корінь петрушки нарізати дрібною соломкою, зелень посікти. Корінь обсмажити на рослинній олії і додати разом із зеленню в борщ.

05

Зняти з вогню, накрити кришкою і дати настоятися 15-20 хв.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min