Яловичина з артишоком, горошком та лимоном - Image

Яловичина з артишоком, горошком та лимоном

Number of servings: 4Cooking time: 45 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Настійно радимо вам приготувати сьогодні яловичину з артишоком, горошком та лимоном. Це приголомшлива і корисна страва, яка сьогодні підкорить вас своїм неперевершеним смаком. Яловичина, приготована ​​за таким рецептом, набуває нового смакового відтінку. Вона стає кращою, смачнішою, соковитішою. А аромат у страви просто неперевершений. Біле вино, яке присутнє у страві підкреслить всю пікантність такого смакового поєднання, а також зробить м'ясо ніжнішим і дуже ароматним. Лимон додасть прекрасного аромату страві. Таку страву можна подавати з будь-якими гарнірами, але найкраще з овочевими, так як вони зможуть підкреслити всю вишуканість цієї страви.

Ingredients

М'ясо (яловичина)

400 г.

Морква

140 г.

Артишок

120 г.

Цибуля

100 г.

Горошок

100 г.

Лимон

100 г.

Вино біле

100 г.

Оливкова олія

25 г.

Сіль

3 г.

Перець чорний мелений

2 г.

Preparation steps

01

Нарзати цибулю та моркву. М'ясо нарізати не дуже великими шматками. На середньому вогні добре розігріти кастрюлю та влити оливкову олію.

02

Обсмажувати нарізану цибулю 1-2 хвилини. Вона повинна стати м'якою. Додати в кастрюлю нарізане м'ясо. Обсмажувати, помішуючи, 3-4 хвилини до золотистого кольору. Далі додати моркву. Перемішати всі інгредієнти. Влити вино та накрити кастрюлю кришкою. Тушкувати на середньому вогні 15 хвилин.

03

Додати в кастрюлю артишоки та часточки лимону та залишити варитися ще на 5 хвилин. (Лимон додавати за смаком). Далі додати горошок та тушкувати ще 2-3 хвилини. Викласти тушковане м'ясо з овочами на тарілку для подачі.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Яловичина з артишоком, горошком та лимоном – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua