Фарфале з песто із зеленого горошку - Image

Фарфале з песто із зеленого горошку

Number of servings: 2Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Вашій увазі найефектніші італійські макаронні вироби під найпопулярнішим у світі італійським зеленим соусом або, якщо говорити простіше – фарфале з песто із зеленого горошку. Страва досить-таки ситна і легка одночасно, ефектна і вишукана. І неймовірно смачна. Її із задоволенням скуштують навіть діти, так як цей різновид пасти дуже нагадує забавних і вигадливих метеликів. Страва вразить навіть найвибагливішого гурмана багатою палітрою смакових ноток. Вся справа в чудовому песто, неповторний смак якого оцінили далеко за межами батьківщини. Кедрові горішки, пікантний пармезан і зелений горошок перетворюють звичайні, нейтральні на смак макарони в справжній кулінарний шедевр.

Ingredients for the recipe

Barilla Farfalle #65 Pasta 500g
68.20 - 99.00

Barilla Farfalle #65 Pasta 500g

500 g

Ingredients

Barilla Farfalle #65 Pasta 500g

100 г

Kilojo Dried Pine Nut 50g

50 г

Fresh Frozen Green Peas

100 г

Dziugas Parmesan Cheese 40%

25 г

Basso Pomace Olive Oil 1l

30 мл

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

3 г

Preparation steps

01

Макарони зварити до готовності, дотримуючись інструкції на упаковці.

02

У цей час приготувати песто. Для цього: все, крім макарон, подрібнити в блендері і заправити готову пасту. Можна частину горошку бланшувати і посипати зверху.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min