
Фарфале з медом
Фарфале – популярні в Італії макаронні вироби з твердих сортів пшениці, форма яких дуже нагадує бантики або метеликів. Це, мабуть, один з найвеселіших і фантазійних різновидів пасти, який сам по собі краща прикраса для будь-якої страви. Такі кумедні макарони особливо дуже люблять діти. А якщо їх приготувати за нашим рецептом з ніжним філе курки, обсмаженим в соєвому соусі і тягучому солодкому меді, смачно буде настільки, що і за вуха не відтягнеш. Особлива форма фарфале дозволяє легко вбирати соки і смаки продуктів, з якими вони готуються. За рахунок цього страва стає неймовірно соковитою і ароматною. А ще вона дуже ситна, поживна і підійде навіть для святкового столу.
Ingredients
Фарфале
500 г
Філе куряче
500 г
Соєвий соус
3 ст. л.
Мед
4 ст. л.
Вершкове масло
20 г
Оливкова олія
20 мл
Сіль
за смаком
Перець
за смаком
Preparation steps
01
Філе помити, порызати невеликими шматочками.
02
У високій сковороді в оливковій олії розтопити вершкове масло й обсмажити курку 5 хвилин.
03
Додати соєвий соус і мед.
04
Смажити (активно помішуючи) до готовності.
05
Відварити в трохи підсоленій воді фарфале.
06
Додати макарони до курки, перемішати. Тушкувати ще 3 хвилини.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores