Полтавський пиріг з цибулі - Image

Полтавський пиріг з цибулі

Number of servings: 6Cooking time: 1 h 10 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Якщо вам хочеться чогось незвичайного на обід, тоді сподіваємося що ми вгадали ваш смак і таким чином задовольнимо даним рецептом всі ваші вимоги. Ця страва не довго готується, зате результат буде очевидним, особливо в очах всіх ваших близьких. У кожній країні існує свій рецепт приготування цибульного пирога. Цікаво знати, що цибульні пироги найбільш поширені на території Франції та Німеччини. До речі, цибульний пиріг є також традиційною стравою на бернському цибульному фестивалі в Німеччині. Але приготувавши полтавський цибульний пиріг, ви здивуєте будь-кого, так як він заткне за пояс будь-який французький або німецький цибульний пиріг. Такий пиріг можна подавати і в гарячому, і в холодному вигляді.

Ingredients for the recipe

Homemade Butter
605.00

Homemade Butter

per 1 kg

Ingredients

Homemade Butter

125 г.

Packed Onion from 3kg

3 шт.

Grana Padano 32% cheese

100 г.

Top Grade Wheat Flour

2 ст.

KhMZ Sour Cream 20%

0,5 ст.

Chicken Egg C0 1pc

4 шт.

Fresh Greens Mix 100g

150 г.

Baking Soda 500g

0,5 ч. л.

Runa Vinegar 9% 0.75l

0,5 ч. л.

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Preparation steps

01

Цибулю почистити, залити окропом, через 2 секунди окріп злити, залити цибулю холодною водою, злити воду, нарізати цибулю дрібними кубиками. На сковороді тушкувати цибулю у вершковому маслі. Натерти сир на дрібній тертці. Три яйця зварити, натерти на крупній тертці. Додати в сковороду до цибулі яйця варені, сир і зелень. Посолити і поперчити за смаком.

02

У миску викласти вершкове масло додати борошно, ретельно перемішати. Додати сметану і розпушувач. Замісити м'яке тісто. Розділити готове тісто на дві половини.

03

Застелити пергаментним папером форму для випікання, викласти половину тіста, розподілити по площі, зробити бортики. Викласти зі сковороди начинку на нижній шар, накрити зверху другою частиною тіста. Зробити проколи виделкою, змастити жовтком 1 яйця. Випікати 40-45 хвилин в розігрітій до 180°C духовці.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min