Грибний борщ - Image

Грибний борщ

Number of servings: 6Cooking time: 1 h 10 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Коли за вікном стоїть така похмура, холодна і сира погода, нам іноді так хочеться опинитися прям в цю хвилину вдома. Вдома, де так тепло, затишно, де поряд близькі вам люди, які вам завжди раді, а тепло їхніх рук і душ вам таке дороге. Вдома, де так приємно завжди знаходитися і чекати своїх улюблених, дорогих вам людей з навчання, з роботи або зі школи... Зустрічати їх, цілувати, обіймати при кожній зустрічі і зігрівати теплом своїх рук, даруючи їм енергію і своє благословення. А ще завжди годувати смачною, домашньої їжею... Бережіть ці моменти і цінуйте те, що у вас є. А ми вам у цьому будемо тільки допомагати. Порадуйте сьогодні в обід ваших близьких грибним борщиком. Він стане ідеальною першою стравою в погану, холодну, вогку погоду.

Ingredients for the recipe

JS Unagi Soy Sauce for Sushi and Meat and Fish 200ml
110.40 - 164.00

JS Unagi Soy Sauce for Sushi and Meat and Fish 200ml

200 ml

Ingredients

JS Unagi Soy Sauce for Sushi and Meat and Fish 200ml

30 г

Almond Pitted Prunes 75g

100 г

Beetroot

1 шт.

Onion

1 шт.

Carrots

1 шт.

Packed Potatoes

1 шт.

Cabbage

0,5 кг

Marinado Tomato Paste 25% 460ml

2 ст.л.

Runa Vinegar 9% 0.75l

1 ст.л.

Salt Egypt

за смаком

Bay Leaf

2 шт.

Kamis Black Pepper Pea Spices

за смаком

Preparation steps

01

Гриби ретельно промийте, покришіть на дрібні шматочки і замочіть в каструлі у теплій воді на кілька годин. Долийте стільки води, щоб вийшло 2 л і поставте каструлю на середній вогонь.

02

Буряк почистіть, натріть на середній терці.

03

У великій сковороді разогрійте олію, викладіть буряк, влийте трохи води і тушіть, не накриваючи кришкою. Коли буряк буде наполовину готовий, влийте оцет (замість нього можна використовувати маринад від будь-якої консервації). Тушкуйте  до готовності.

04

Чорнослив промийте і залийте окропом.

05

Картоплю очистіть, наріжте і відправте в каструлю до грибів.

06

Морквину натріть на середній терці, цибулю дрібно поріжте і пасеруйте все на рослинній олії. В кінці додайте томатну пасту.

07

Капусту нашинкуйте.

08

Коли картопля в супі буде майже готова, додайте капусту, буряк, зажарку з цибулі і моркви. Через деякий час туди ж покладіть чорнослив з водою, у якій його замочували.

09

Доведіть борщ до повного кипіння при відкритій кришці, потім посоліть, приправте, накрийте каструлю кришкою і відразу знімайте з вогню. Можна подавати цей борщ зі свіжою зеленню і сметаною.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min