
Аліванка
Дуже складно сказати точно, хто і коли приготував цю страву. Кулінарні книги і навіть інтернет мовчать із цього приводу. Але те, що ця страва дуже смачна - це правда. Приготувавши її лише один раз, вона вкорениться у вашому сімейному раціоні надовго. А все завдяки тому, що це чудовий домашній десерт. Аліванку не дуже складно готувати, при цьому вона дуже ніжна на смак. А все завдяки тому, що головним інгредієнтом тут є кисломолочний сир. Як відомо, він збагачує організм кальцієм. А ще цей білковий продукт не дуже калорійний, навіть навпаки. Такий десерт порадує вашу сім'ю навіть холодною зимою або спекотним літом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cottage Cheese 9%
600 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
6 шт.
Sto Pudiv Corn Flour 500g
250 г.
Top Grade Wheat Flour
3 ст. л.
Homemade Butter
3 ст. л.
KhMZ Sour Cream 20%
200 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Сир ретельно розтерти з яйцями і сіллю. Розігріти духовку до 180°C.
02
Всипати просіяне кукурудзяне і пшеничне борошно, покласти розм'якшене вершкове масло, добре перемішати.
03
Додати 100 г. сметани, перемішати. Форму для запікання змастити маслом, викласти тісто, розрівняти.
04
Запікати до готовності. Подати зі сметаною.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores