Вешаліца - Image

Вешаліца

Number of servings: 2Cooking time: 45 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Сербська кухня - традиційна кухня сербського народу. Вона увібрала в себе елементи середземноморської, близькосхідної, і Австро-Угорської кухонь. Це пов'язано зі схожим географічним положенням країн і спільністю їстівних продуктів, тривалими історичними сусідськими зв'язками. Насправді, сербська кухня - це неймовірно багата і цікава кухня. І вплив турецької кухні проявляється тут перш за все. Сьогодні ми вам з радістю представляємо ще одну страву угорської кухні. Вешаліца - це прекрасна м'ясна страва, яка готується особливим способом. Смак страви неодмінно вас порадує вишуканістю і неперевершеністю.

Ingredients for the recipe

Pork Tenderloin
339.90 - 399.90

Pork Tenderloin

per 1 kg

Ingredients

Pork Tenderloin

300 г.

Grana Padano 32% cheese

50 г.

Smoked Chicken Sausage

50 г.

Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g

3 шт.

Sliced Red Paprika

1 ч. л.

Garlic

2 зубчики

Carrots

1 шт.

Palermo Tri-Color Pasteriuzed Bell Pepper Strips 500ml

1 шт.

Frapin Cognac 40% 0.7l

50 г.

Preparation steps

01

Свинячу вирізку розрізати вздовж, відбити молотком. Натерти паприкою, часником.

02

Дрібно порізати сир і ковбасу, викласти на одну з половинок м'яса і накрити другою половиною. Молоточком відбити по краях.

03

Смажити вешаліцу на розігрітій сковороді з двох сторін.

04

Нарізати печериці, перець, моркву і додати до м'яса. Обсмажити, додати різаний часник.

05

Вилити в м'ясо коньяк і підпалити.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Мучкаліца

Мучкаліца

10

1 h