
Салат «Панцанелла»
Салат для тих, хто любить смачно і ситно поїсти. Так, в салаті міститься французький багет, отже такий салат може бути і повноцінною стравою. Додавання базиліка і листків салату додасть цій страві вишуканий і незвичайний смак. Салат бере свій початок із Тосканії, а з часом стає популярним і в усьому світі. В інших варіантах, можна додавати й ще овочі: селеру, часник або огірки, а також моцареллу та маслини.
Ingredients for the recipe
Ingredients
French Baguette 335g
200 г
Pink Tomato in Packing
200 г
Packed Onion from 3kg
50 г
Greek Salad
100 г
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
100 мл
Runa Vinegar 9% 0.75l
1 ст. л.
Potts' Thai Red Curry Sauce with Galangal, Thai Basil and Lime Leaves 330g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Поламати хліб на невеликі частини і підсушити в духовці
02
Помідори нарізати великими шматочками, цибулю подрібнити.
03
Для заправки змішати оливкову олію з оцтом, сіллю і перцем.
04
У великій мисці змішати томати, цибулю, подрібнене руками салатне листя і базилік.
05
Викласти салат на тарілку і полити заправкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores