Запечений хек у сметані і гірчиці - Image

Запечений хек у сметані і гірчиці

Number of servings: 3Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Вживати рибу в запеченому вигляді дуже корисно, оскільки при такому способі обробки рибний продукт збереже усі свої корисні і цінні властивості. Хек же в запеченому вигляді вийде дуже легким і поживним. У знайомий нам смак запеченого хеку додадуть новий відтінок сметана і гірчиця. Що знадобиться від вас при приготуванні цього рецепту - пів години вільного часу і позитивний настрій. Вже не терпиться спробувати і поринути в кулінарну насолоду? Тоді дійте і користуйтеся нашим рецептом.

Ingredients

Хек

700 г.

Маслинова олія

10 мл.

Лимон

1 шт.

Сметана

300 г.

Гірчиця

2 ст. л.

Часник

за смаком

Перець

за смаком

Сіль

за смаком

Кріп

за смаком

Preparation steps

01

Кріп обмити, обсушити і дрібно нарізувати. Часник очистити і пропустити через прес. Взяти сметану, лимонний сік і гірчицю і помістити все в одну миску. Поперчити, посолити і гарненько перемішати. Залишити соус і перейти до наступного етапу.

02

Свіжу рибку в першу чергу промити, очистити від луски. Обрізати плавники і вичистити нутрощі. Знову обмити. Викласти на рушник і обсушити.

03

Відокремити філе від хребта, зробивши при цьому надріз уздовж хребта. (Голову можна залишити для рибного бульйону)

04

Застелити фольгою невелику форму для запікання і обмазати маслиновою олією. Рибу посолити, поперчити і намазати раніше приготованим соусом. Усе змастити маслиновою олією.

05

Розігріти духовку до 180°C градусів і направити рибу запікатися хвилин 30, до утворення золотої скоринки. Прикрасити зеленню і шматочками лимона.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Запечений хек у сметані і гірчиці – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua