Шоколадний манник - Image

Шоколадний манник

Number of servings: 8Cooking time: 3 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Застосування манної крупи не дуже різноманітне. Ми підкажемо. де її вдало використати. Є відмінний рецепт випічки з манки. Назва така ж проста, як і цей пиріг - так, це шоколадний манник. Він швидко замінить обридлу манну кашу. Як вам таке перевтілення? Ви з великим задоволенням візьмите у свою домашню кухню легку і ніжну випічку. Пропонуємо ближче познайомитися із класичним шоколадним манником прямо зараз. Якщо захочеться красиво підкоригувати пиріг, рекомендуємо додати в тісто горішки, цукати, або фрукти. Ваша ексклюзивна страва неодмінно вийде, якщо будете дотримуватись нашого рецепту.

Ingredients

Манка

1 ст.

Цукор ванільний

щіпка

Цукор коричневий

3/4 ст.

Какао

4 ст. л.

Олія

100 мл.

Борошно

1 ст.

Розпушувач

1 ч. л.

Яблучний оцет

1 ст. л.

Цукрова пудра

за смаком

Вода

1 ст.

Preparation steps

01

У миску насипати манну крупу, ванільний і коричневий цукор. Змішати інгредієнти і залити водою. Залишити на 2 години набухати.

02

Додати соняшникову олію в манну крупу, перемішати. Після, просіяти через сито какао прямо на суміш. Вимісити вінчиком. В окремій посудині з'єднати борошно з содою (піде і розпушувач) і також просіяти в миску з манкою.

03

Налити яблучний оцет. Ретельно вимісити тісто на манник.

04

Розігріти духовку до 180ºС. Викласти тісто в роз'ємну форму. Випікати 40 хвилин. Готовий шоколадний манник посипати цукровою пудрою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Шоколадний манник – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua