
Млинці заварні на молоці
Млинці з'явилися на Русі ще в часи язичників, в IX столітті. Цікаво, що за стільки епох вони не втратили свою популярність. Можливо, це завдяки тому, що вони дуже прості у приготуванні. У всякому разі вони стали візитною карткою всіх слов'янських народів. Зараз їх готують і далеко за нашими країнами, тому що вже дуже смачна страва виходить. Напевно і ваші рідні обожнюють побалуватися млинцями (причому неважливо, яка пора на вулиці). З начинкою або без - це вже питання вторинне, адже в будь-якому випадку млинці дуже смачні і до речі як хороша закуска до чаю або кави. Ви можете робити їх і на сніданок, і на вечерю. Адже вони досить ситні, але такі смачні, що неможливо втриматися.
Ingredients
Молоко
2 ст.
Окріп
1 ст.
Яйце куряче
3 шт.
Борошно
1.5 ст.
Олія рослинна
3 ст. л.
Сіль
1/2 ч. л.
Цукор
1 ст. л.
Preparation steps
01
Збити міксером яйця з цукром, сіллю і молоком. Влити окріп не перериваючи збивання.
02
Потихеньку засипати просіяне борошно, не перестаючи збивати тісто (щоб уникнути грудочок), додати масло, ще раз збити.
03
Накрити ємність з тістом рушником і залишити на 20 - 30 хвилин. Тісто вийде досить рідким.
04
Перед смаженням тісто перемішати. Смажити млинці на злегка змащеній маслом (жиром) сковороді.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores